Tri ads

tri-ads

 

Razgovarajući sa nekim mojim referalima, i prateći grupe i support na temu  tri ads  programa, shvatio sam da ljudi ne razumeju smisao i cilj funckionisanja ovog programa. Pa ću pokušati da objasnim što prostije i jednostavnije.

Vicki Gardner i James Lawson  osmislili su hibridni program, koji objedinjuje surf za promovisanje reklama i kombinaciju matriksa cajklera, sa čime žele da naprave sistem koji bi trebao da funckioniše dugo,program na duge staze.Od tri ads imaju nameru da naprave  jednu veliku platformu za oglašivače koji bi investirali u reklame, i sa time obezbedili stalni priliv sredstva. Da bi se to ostvarilo  potrebno je stvoriti platformu koja će imati veliki broj korisnika, u ovom slučaju pregledača reklama, kao i načine koji će te reklame biti isporučivane ciljnoj grupi. A to su surf pregledi reklama, baner prikazi, i SOLO mailovi, koji se isporučuju svim članovima.

Inače ovaj dvojac  su veoma otvoreni i iskusni Administratori, u ovakvim programima, i imaju još uvek aktivna i dva programa koja plaćaju svoje članove.

Tri ads ima 5 planova i prilagđeni su za svačiji dzep…

tri ads plan

 

Svaki plan je (1×5 Company Forced Straightlines) potrebno je samo 5 pozicija  iza vase da vam  pozicija donese zaradu, svi ovi planovi su međusobno povezani i da jedan drugoga dopunjavaju, tj cikliranjem jedne pozicije, pored zarade, mi dobijamo besplatne pozicije u drugom planu ili ponovni ulazak u isti plan.

Radi lakšeg razumevanja objasnicu svaki plan

30cent PLAN – je   osnova celog programa, zato što je “mašina” za ceo sistem i generiše se upravo u ovom planu. Novcem sa balansa ili ko surfovanjem skupi 30 centi  istog momenta može kupiti jednu poziciju, i kako se budu kupovale nove pozicije, one popunjavaju donju liniju prethodnih, i tada svaka pozicija počinje da prolazi kroz cikluse i nivoe. U jednom momentu, ta jedna pozicija, napraviće i $5 , koja su Vam potrebna za nadogradnju i kupovinu narednih planova. Svaka investicija od 30 centi cikliranjem, kroz sve nivoe i cikluse,a ima ih 10, na kraju stvara enormo veliku sumu para.Na slici ispod možete videti da sa ovom pozicijom, kada se isciklira kroz svih 10 faza, imate priliku da zaradite preko $10.000, a oni koji imaju referale, od njih ćete zaraditi vise od $1.000  kada  njihova pozicija prođe kroz svih 10 ciklusa, plus razni bonusi. Naravno za cikliranje kroz svih 10 faza je potrebno mnogo vremena ali dospeti u neke više faze,recimo 6-7-8 fazu, sa samo 30 centi je već veliki dobitak i zarada. Zaključak je, imati što veći broj pozicija u planu 30 centi jer kupovinom nove pozcije vi  kroz sistem gurate  vaše pozicije ko je ste ranije kupili.

tri ads 0.30 plan

 

 

Bonus Booster Plan

tri ads-bonus booster

 

Primer zarade na Bonus Booster Plan -$10.00
Phase 1
– Zarada 50$ koja ide u:
– 10$ ide u Subscription Rewards Balance što je dovoljno za 2 dana preplate na Plan kojem pozicija košta 5$,
– 40$ dobijete poziciju u Phase 2

PHASE 2
– Zarada je 200$ koja se rasporedi ovako
– 75$ Cash Rewards Balance (možete povući ili kupiti novi Ad Pack ili Subscription)
– 75$ Repurchase Rewards Balance, možemo kupiti Daily Subscription $75
– 15$ Vaš sponzor dobije u Cash Rewards Balance
– 25$ Ulaz u Sub Charger Plan
-10$ Ulaz u Bonus Booster Plan

Charger plan

tri-ads  charger plan

 

Kada pozicija iz ovog plana ciklira tj kad dobije iza sebe 5 novih pozicija donosi nam  125 $ koje se dele na sledeći način:

25$ Cash Rewards Balance (možete povući ili kupiti novi Ad Pack ili Subscription)

25$ ponovni ulazak tj nova pozicija u Sub Charger planu

25$ u subscription rewards balans (koji možete iskoristiti za kupovinu novih planova)

50$ ulazak u Phase 2 gde je zarada 250 $ koji se raspoređuju …:

50 $  Cash Rewards Balance (možete povući ili kupiti novi Ad Pack ili Subscription)

25$ u subscription rewards balans (koji možete iskoristiti za kupovinu novih planova)

25$ ponovni ulazak tj nova pozicija u Sub Charger planu

150$ ulazak u Phase 3 gde je zarada 750 $ koji se raspoređuju na sledeci način

350$ Cash Rewards Balance (možete povući ili kupiti novi Ad Pack ili Subscription)

80$ Repurchase rewards balance(možete kupiti novi Ad Pack ili Subscription)

175$ u subscription rewards balans (koji možete iskoristiti za kupovinu novih planova)

25$ vašem sponzoru na cesh balance

50$ za ponovni ulazak sa dve pozicije u Charger Plan

20$ dve nove pozicije u Bonus Booster paln

50 $ Za poziciju u Exsplosion planu koji nam u phase 1 donosi zaradu od 250 $

Za Explosion plan neću prepisaviti i objašnjavati gde i koliko se novca raspoređuje iz razloga što se termini ponavljaju i na slici je  lako skontati gde i koliko novca dobijamo.

tri ads explosion plan

 

 

Daily Subscription Plan – $75.00 je uz plan 0.30 glavni pokretač celog sistema i kreiran je tako da će celi sistem puniti novim pozicijama i uz to donositi dobru zaradu. Ova matrica je ključ celog sistema ali i ključ razumevanja celog sistema pa ću ovde detaljno objasniti tako da svima bude jasno.
=> SVAKA POZICIJA košta $ 5.00 i svaka svojim punjenjem donosi zaradu kao što je prikazano na ovoj slici.

tri ads daily subscription plan

 

ZA $75.00 mi kupujemo paket od 15 pozicija, da bismo mogli sudjelovati u ovom PLAN-u. 
Prva pozicija od $5.00 će biti aktivirana na dan kupovine. Nakon toga svaki dan po jedna pozicija se dodaje u sistem i na ovaj način puni pozicije koje su prethodno kupljene.
=> Daily Subscription Plan – $75.00 mi možemo kupiti iz Repurchase Balance (puni se cikliranjem Phase 5 pozicija od $0.30) i potpunim cikliranjem pozicije u bilo kojem drugom Planu.
Isto tako Daily Subscription Plan – $75.00 može se kupiti iz Cash Balance koji se puni od zarade iz svakog plana ali na ovaj balans idu i sredstva koja dodajete preko Platnog procesora.
=> U trenutku kupivine iznos od 75$ sa vašeg Repurchase ili Cash Balance se prebacuje u Subscription Balance. 
Nakon toga sa Subscription Balance se automatski uzima $5.00 i vi dobijete prvu poziciju koja će u prvoj idućoj Randomizaciji biti postavljena u redove. 24 sata nakon toga uzima se novih $5.00 i vi dobijete novu poziciju. 
=> Subscription Balance se dodatno puni kad vaše ostale pozicije u bilo kojem Planu cikliraju i na ovaj način vaš subscription nastavlja da vam daje po jednu poziciju i nakon prvih 15 dana. Dok god imate sredstava u Subscription balance, vaš subscription ostaje aktivan i daje vam po jednu novu poziciju svaki dan.
=> Za svakih $75.00 koje dobijete u Repurchase balance mežete kupiti novi Subscription i na ovaj način imati više subscriptiona, U ovom slučaju za svaki vaš subscription se uzima po $5.00 i vama se dodaje po jedna nova pozicija

=> SVAKA DAILY SUBSCRIPTION POZICIJA KOJU STE PLATILI $5.00 SVOJIM PUNJENJEM VAM DAJE:
PHASE 1
– Punjenjem Phase1 dobijete $5.00 u Subscription balance (što je dovoljno za još jedan dan preplate)
– Punjenjem Phase 1 dobijete ulaz u $20.00 vrijednu Phase 2 poziciju.

PHASE 2
Punjenjem Phase 2 svaka pozicija vam daje:
– $ 50.00 u Cash Rewards (za povlačenje ili za kupovinu novih pozicija. Ako povlačite sredstva, 35% od tog iznosa se šalje u Subscription Balance a 65% ide na vaš Procesor)) 
– $2.00 će dobiti vaš sponzor
– $10.00 dobijete u Subscription balance.
– Dobit ćete još ulaz u drugi plan:
– $25.00 ULAZ – Sub Charger Plan
– $10.00 ULAZ – Bonus Booster Plan
– $ 3.00 10 ULAZA – Tri-30 Plan

– Kao što vidite, svaka pozicija od $5.00 vam daje $50.00 u Cash Rewards Balance, daje vam $15.00 u Subscription balance za kupovinu 3 nove pozicije i daje vam 10 ulaza u Tri-30 po $0.30, jedan ulaz $10.00 Bonus Booster Plan i jedan ulaz $25.00 Sub Charger Plan i na ovaj način puni i pokreće cijeli sistem.

Važno je znati:

=> Kao Free član vi možete surfati stranice i zaraditi novac za kupnju pozicije Plana koji košta 0.30$, kada ova pozicija zaradi 5$ ili kad surfovanjem skupite 5$ potrebno je da kupite nadogradnju, jer bez nadogradnje nemate zaradu od vaših referala i ne možete povlačiti zaradu.
=> Za dodavanje sredstava možete koristiti Payza ili STP, minimum za dodavanje je 20$, ali vi ćete na vaš račun dobiti 7% manje od tog iznosa.
=> Nakon što ste dodali sredstva morate kupiti nadogradnju koja košta 5$ i plaća se samo jednom.
=> Za ostatak sredstava vi možete kupiti pozicije u planu po vašem izboru.
Na primjer:
Ako neko dodaje 20$ Iznos koji će imati na svom računu je 18.60$, 5$ će ići za nadogradnju, sa $10 može uzeti PLAN 10$. Ostaje 3.60$ za koje može kupiti 12 pozicija plana 0.30$

=> Kod registracije za pisanje imena i za izbor Pasworda nemojte koristiti naša slova sa kvačicama, koristite samo Velika i mala slova engleske abecede i brojeve.

Ukoliko imate nekih dodatnih pitanja stojim vam na raspolaganju..

Na tri ads se možete registrovati klikom na baner ispod

tri-ads

Leave a Reply

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.