SFI – Strong Future International

Promenite život jednom prodajom

Prvo što želim jeste da Vi sami sebi postavite ova pitanja (izaberite šta se odnosi na vas):
 1. Jesam li zadovoljan/na sa činjenicom da sam nezaposlen/a?

2. Jesam li zadovoljan/na sa svojim poslom koji trenutno obavljam?
3. Paše li mi činjenica da mi ”Gazda” može dati otkaz kad mu se prohtije?
4. Sviđa li mi se ustajanje u rano jutro i odlazak na posao po kiši i snijegu?
5. Jesam li se navikao/la na činjenicu da jedva krpim kraj s krajem?
6. IMA TOGA JOŠ ali pređimo na glavno pitanje pod brojem 7
7. Da li imam dovoljno vremena, volje i hrabrosti da besplatno naučim neke stvari i poboljšam svoj životni standard radeći od kuće?

Ako vam je odgovor na sedmo pitanje potvrdan, onda nastavite sa čitanjem a ako nije, želim vam puno sreće u životu i da zaradite ”Pozlaćeni sat” poslije više od 40 godina života i rada koji ćete utrošiti na zaradu ogromnog profita vašem poslodavcu.

SFI  Strong Future International
Je kompanija stacionirana u SAD i bavi se online biznisom od 1998 godine i ima ogroman ugled u cijelom svijetu.
SFI ima članove u preko 200 zemalja svijeta a u njenom sastavu je i kompanija Tripleclicks koja se bavi online prodajom i ona je glavni izvor zarade za kompaniju SFI i njene suradnike ili bolje rečeno ”NAS” koji smo shvatili potencijal onoga što SFI nudi besplatno.

Vi ili Ja, kao suradnici SFI kompanije dobijamo besplatne lekcije internet marketinga i svega što je potrebno da od nas naprave uspješne poslovne ljude u online biznisu.

 

Zbog čega SFI nudi sve ovo besplatno, potpunim strancima?

 

Jedan od razloga je taj, da što smo mi uspješniji, donosit ćemo više zarade sebi ali i SFI-u.

Na kojem principu se zasniva njihovo poslovanje?

SFI nudi kompanijama, malim obrtima, pojedincima i svima koji imaju nešto za prodati ili nude neku uslugu, da svoje produkte ili usluge besplatno postave na Tripleclicks website i da te produkte, preko njih, reklamiraju na globalnom nivou a proviziju uzimaju samo od prodaje.

 

Sada se postavlja pitanje: GDJE SMO TU ”MI” ??

E vidite….mi smo nakon prijave na SFI na samom početku izgradnje našeg online posla.
Što nam SFI nudi osim besplatnog ”školovanja” ??

Prvo i osnovno za početnike, SFI nam kao naj nižem članu u rangu (AFF) nudi:
45% od prodaje, kupcima koje smo mi doveli na SFI (ljudi iz cijelog svijeta koji se preko naših linkova prijave na SFI i nešto kupe).

Drugo.
Da bi ste napredovali do ”titule” Executive Affiliate” (EA) trebate zaraditi minimalno 1500 VP (Versa Poena) u roku od mjesec dana (prvi mjesec to možete zaraditi za pola sata ako se snađete na sajtu ali o tome ću kasnije).

Kao Executive Affiliate, osim onih 45% imate i 15% na zaradu vaših CSA (Co-Sponsored Affiliates) a 2 CSA dobijate od SFI-a istog momenta kada ostvarite EA status a dobit ćete ih još i od sponzora koji su iznad nas u našoj grupi.
Dalje kao EA dobijate 10% od ukupne prodaje koju su ostvarili vaši ECA’s (E-Commerce Affiliates) a to su tvrtke ili pojedinci  koji su se preko vas učlanili na Tripleclicks (TC). Jednom učlanjeni oni uvijek ostaju pod vašom šifrom i bilo kada u budućnosti kada nešto prodaju, vi uvijek imate 10% bonusa. To se naziva Residual Income ili Stalni Prihod.

PROČITAJTE OVO GORE JOŠ JEDNOM AKO NE VJERUJETE SVOJIM OČIMA NA PRVU I SHVATIT ĆETE ZAŠTO I JA ULAŽEM OVOLIKO TRUDA U REKLAMIRANJE ”AMERIČKE KOMPANIJE” !!

                                 PRVA 24 SATA !!

Prijavite se na SFI- OVDJE

 

Nakon prijave je veoma važno da skupite 500 VP u prva 24 sata.
Za slučaj da ja ne budem online u vrijeme vaše prijave, malo ću vam objasniti šta trebate uraditi a postavit ću i fotke da se lakše snađete, jer znam kako je meni bilo prvi put.

Na ovoj prvoj fotki sam uokvirio zadatke koje ćete trebati odraditi svaki dan i za svaki dobijate po 1 VP.
Ali za prva 24 sata vašeg članstva, naj bitnija je TO-DO-LIST koja se nalazi na prvom mjestu na ovoj fotki što sam uokvirio.
Kada kliknete na TO-DO-LIST.
..

 

10

Otvorit će vam se ovo što vidite na fotki ispod ali će biti i zadaci obilježeni zvjezdicom ( * ).
Te zadatke obavezno odradite u prva 24 sata jer ćete tako zaraditi 500 VP
bez kojih nećete moći postati Executive Affiliate i nećete imati sve one gore navedene prednosti i bonuse.
Još da napomenem, da kada vidite sa desne strane npr. broj 10 na zelenoj podlozi a preko njega slovo V , trebate to kliknuti da dobijete tih 10 Versa Poena.
Ujedno odradite i ove dnevne posliće (Daily Actions) jer vam nekad može zafaliti jedan poen da postanete Team Leader (Vođa Grupe) i da više zarađujete.

2

Kada odradite npr. To-Do-List imate u dnu stranice ”Plavo dugme” koje treba kliknuti kao dokaz da ste tu stranicu pogledali i da dobijete Versa Poen.
Na ovoj fotki je već kliknuto i zato je sivo.

3

Kada dođete do stranice ”ASK SC” , trebate kliknuti onaj plavi button ”GO!” i glasati sa YES ili NO. Ako smatrate da je odgovor na pitanje dobar, onda kliknete YES a ako nije onda NO.
Kada glasate na 10 odgovora, dobijate jedan VP i onda će vam se ispod pojaviti opcija da ako želite možete odmah ući u Daily Grand igru ili glasati na još 20 odgovora i dobiti jedan listić extra za učešće u Daily Grand-u, čime vam se povećavaju šanse da dobijete neku nagradu.
Što god odlučite, nemojte zaboraviti ući u Daily Grand igru, klikom na ”Daily Grand”.Na dnu stranice imate Google prevodilac, pa ako vam je lakše, prebacite na naš jezik.

4

5

Objašnjenje kako učestvovati u Tripleclicks igri koja ide svaki sat i na kojoj možete jednom dnevno dobiti 2 TCredits (TC) koji kada bi ste ih pojedinačno kupovali koštaju $1.89 po komadu, možete naći u rubrici ”Affiliates” , gore pri vrhu ove stranice (na engleskom je ali mislim da ćete skontati).
Eto, ovo bi bilo dovoljno za početak, da vam ne bude previše informacija u kratkom roku, jer ćete i od SFI-a svaki dan dobijati po jednu LAUNCHPAD lekciju u narednih 30 dana, ako se sada prijavite.

I ne zaboravite da je sve ovo BESPLATNO.
SRETNO i nemojte se ustručavati postavljati pitanja meni kao vašem sponzoru a sigurno će vam se javiti i moji sponzori koji su prije mene počeli s ovim poslom i imaju puno više iskustva.

Preuzeto sa sajta 

Leave a Reply

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.