AyuWage

AyuWage

 ayuwagebanner

AyuWage –sajt koji vam omogućava internet zaradu bez ulaganja !

Predstavljam vam PTSU (paid to surf) sajt koji vas isplaćuje za otvaranje web stranica,blogova ,gledanje videa ,surfovanjem po internetu….izdvaja se od ostalih sličnih sajtova po tome jer sadrži veliki broj reklama koje se na svakih pet do 10 minuta obnavljaju tako da je zarada u toku dana mnogo veća nego na ostalim sajtovima.Ukoliko se u toku dana ulogujete par puta na sajt i kliknete sve rekleme koje su u ponudi za 15-tak dana vrlo lako možete doći do prvih 5$ (10 000 poena) koliko je minimlano potrebno za isplatu. Osim klikanja i pregledanja reklama imate specijalne sajtove na koje treba da se registrujete kako bi zaradili poene koje cete kasnije pretvoriti u novac. Velika prednost ovog sajta je što možete imati neograničen broj direktnih referala ,tako da ukoliko se malo potrudite i predložite vašim prijateljima ovaj sajt ili ga promovišete po raznim forumimam ,blogovima ili društvenim mrežama i oni se registruju preko vašeg linka zarađivaće te mnogo brže jer vas AyuWage za promociju sajta nagrađuje sa 10 % sume koju su zaradili vaši referali.Ako vam i ne ide od ruke promovisanje i dovodjenje direktnih referala možete  iznajmiti  referale na sedam dana  za svega par centi.

Isplate se vrše dva puta nedeljno ponedeljkom i petkom na  vaš Paypal ili Payza račun . Ja lično koristim PayPal što i vama savetujem jer monogo je brže i lakše dobiti vaš novac. Ukoliko nemate PayPal nalog na  linku ispod  možete pogledati

KAKO OTVORITI PAYPAL NALOG ?!

Kako se registrovati ?

Da bi ste pristupili ovom sajtu potrebno je za početak kliknuti ovde. Otvoriće vam se nova stranica u kojoj na kartici Join AyuWage  je potrebno uneti sve važe validne podatke, kad to uradite na vašu mail adresu će vam stići mail sa aktivacionim linkom na koji je potrebno kliknukuti kako bi ste verifikovali vaš nalog. Ostalo je još samo da se ulogujete na sajt i počnete sa zaradom.

Kako zaraditi?

Kada se ulogujete kliknite na prvu karticu START EARNING i pojaviće vam se stranica sa deset polja za zaradu

ayuwage

 

na svakom od ovih 10 polja se nalaze  zadaci, reklame ili sajtovi na kojima zarađujete određen broj kredita koje posle konvertujete u novac.

Postoji određena procedura koju morate ispoštovati da bi ste zaradili vaše kredite,od polja do polja tj od reklama ili zadataka koji se nalaze u tim poljima drugačija je procedura ,i samim klikom na reklamu biće vam naznačeno šta i kako treba da uradite.

View : ovde se  nalaze zadaci koji vrede od 2 do 12 kredita.Na svakih 5 do 10 minuta pojavljuju vam se novih 6 reklama, da bi ste zaradili kredite, potrebno je kliknuti na link sajta koji se reklamira i sačekati da se stranica učita u potpunosti .

Regular : Ovi zadaci vrede od 10-60 kredita a uglavnom ćete nailaziti na one od 10 i 30 kredita. Ovde je  potrebno učitati sajt i kliknuti na neku reklamu ili baner na tom sajtu.

Explore: U ovom tabu nalze se zadaci koje nam donose 60 kredita što je $0.03.  Da bi zardili kredite potrebno je kliknuti na dva link unutar sajta kopirati ih u odredjenja polja i na jedan baner ,odnosno reklamu.

Search: Ovde zarađujete tako što dobijete ponuđenu reč koju morate uneti u google / bing / yahoo… pretraživač i pomoću nje pronaći dati sajt i potom otvoriti bilo koji link sa istog.

Special : Potrebno je registrovati se na određeni sajt.

 Survey : Ankete i upitnici. Ova sekcija možda i nije toliko interesantna za nas ali za zemlje u kojima se govori engleski je i tekako interesantna jer pruža brzu i bolju zaradu na ovom sajtu.

 

Live Sites:Postoji “ live surf”  i “interactive surf“. Kod prvog ne morate uopsšte biti za kompjuterom , samo otvorite stranicu i pustite sajtove da se učitavaju i smenjuju jedan po jedan. Kod drugog je potrebno da nakon što tajmer odbroji kliknete na neki link na tom sajtu kako biste dobili poene.

Ukoliko ne ispoštujete proceduru učitavanja, pa recimo zatvorite stranicu  pre vremena ili nekliknete na neki link ili baner, bićete upozoreni, i to najviše tri puta. Ukoliko sakupite ovakva tri upozorenja u vremenu od 48 sati, vaš nalog biće blokiran,ali nebrinite  upozorenja nestaju nakon 48 sati od momenta kad ste upozoreni I ponovo možete nastaviti sa zaradom . Dakle, budite strpljivi prilikom otvaranja. Kad dobijete dva ovakva upozorenja,najbolje je sacekati da ih obrišu, da ne biste bili blokirani i time izgubili mogucnost ovog vida besplatne internet zarade.

Ukoliko odlučite da zarađujete na ovom sajtu a želite da se registrujete na AyuWage preko mog linka i budete u mom timu to možete učiniti klikom na baner
AyuWage Services - Get Paid to Visits Sites and Complete Surveys

One Comment

Leave a comment
  1. Swanky March 9, 2018 at 10:11 pm #

    Good and stable PTC website.

Leave a Reply

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.