Provereni PTC sajtovi

Gde je zarada na netu izvesna, u koje sam i sam ukljucen…

 NeoBux

logo_crop2

 

Jedan od najboljih i najpouzdanijih PTC sajtova. Obavezno se najpre ovde registrujte! Dnevno dobijate bar desetak “fiksnih” reklama od po 0.1 do 1 cent, a pored toga bude i 20-30 “mikro” reklama od po 0.01 cent. Ako se više puta dnevno logujete na NeoBux, moći ćete prikupiti popriličan broj reklama i tako ostvariti solidnu dnevnu zaradu. Ovaj sajt, kao i većina drugih PTC sajtova Vam dodatno plaća bonus u iznosu 50% od zarade SVAKOG referala! Minimum za prvu isplatu je 2$, a rade sa AlertPay(promenili ime u Payza), PayPal i Neteller. Isplata je instant, što znači da istog trenutka kad zatražite payout, novac bude prosleđen na vas AlertPay,PayPal račun, a oni Vam odmah pošalju e-mailom obaveštenje o tome.Za svaku reklamu na koju ste kliknuli dobijate pored zarade i 1 NeoPoints (NeoPoen koi služe za produženje perioda  iznajmljenom referalu da ne biste trosili pare)i 3 AdPrize(kao neka nagradna igrica), kliknete i može da dobijete 10 NeoPoints ili neku novčanu nagradu primer 0.50$ je najcesca.Nudi  mogucnost Rented Referal(iznajmljivanje referala).Takođe nudi mogućnost zaradae izvršenjem sitnih internet zadataka Mini Jobs (tu je i zarada malo veća nego za klikanje)

Ukupna zarada= vaši klikovi + Klikovi vaših Direktnih Referala + klikovi Vaših Rentid Referala + AdPrize nagrade + Mini Jobs.

Da bi ste pregledali reklamu idite na View Advertisments(pregled reklama) pa kliknite na crvenu tačkicu, i sačekajte da se učita linija u dnu ekrana, i postane zelena, posle toga možete kliknuti na close ili izaci iz taba.

Ukoliko želite da se registrujete preko mog referral linka možete to uraditi klikom  ovde    ili klikom na baner. Nakon toga se prebacite na stranicu “Register” i tu unesite svoje podatke. Dobićete posle toga verifikacioni mail sa linkom na koji morate kliknuti da bi dovršili registraciju.

 

 

ClixSense

clixsense_gpt468x60a

 

ClixSense je jos jedan sajt koji vas plaća za svaki klik na reklamu, ali ovde postoji još jedna zanimljivost. Svakog dana pored šanse da zaradite klikom na reklamu, imate i šansu da osvojite do 5 dolara učestvovanjem u jednostavnoj igrici – kliknite na ClixGrid u meniju, gde jednostavno kliknete na bilo koje polje u tabeli 15×12 i ukoliko ne pogodite polje gde se krije novac u novom prozoru ce vam se otvoriti reklama korisnika ovog saja (kao kada klikcete na reklame). U koliko kliknete na polje gde se nalazi novac  osvojićete od 0.10$ do 5$, kao free user (besplatno registrovan) imate dnevno po 25 klikova na ClixGrid-u, dok kao premium user imate pravo na cak 50 klikova dnevno!

Svakodnevno imate  10 do 30 reklama  različite  vrednosti.Da bi ste pregledali reklamu na ovom sajtu će te morati da kliknete na View Ads dugme, zatim će se otvoriti novi prozor, pa će vam tražiti da kliknete na sličicu mačke. Sačekajte da se linija učita i izađite.Nudi takodje sitne internet zadatke (Tasks) i izvršenjem ovih zadataka  zarađujete malo više nego za klikanje, ali je potrebno i poznavanje engleskog za odrađivanje istih.

Najbolja stvar na  ClixSence je da  imate mogućnostn neogrničenog broja direktnih referala i to do čak 8-og nivoa u dubuni.Šta to zapravo znači pokazaću vam u  jednom primeru:svako od nas poznaje na stotine ljudi,recimo da se ovaj vid zarade dopadne samo troje vaših prijatelja i oni se registruju preko vašeg referal linka oni su vaši referali u prvom nivou ,recimo da svaki clan registrovan preko vašeg linka dovede samo po tri člana to bi izgledalo ovako:

Untitled

 

Dakle,dovoljno je preporučiti ovaj sajt i uključiti preko vašeg linka SAMO  3 nova člana  i ako svako od vaših prijatelja u vašoj liniji dovede samo po tri nova  referala imali bi u vašoj liniji 19683 referala.Nije teško izračunati kolika je vaša dnevna zarada ako vam svaki referal zaradi samo jedan cent dnevno .Da, dobro ste izračunali to je oko 200 $ dnevno  i to bez ulaganja sopstvenog novca.Naravno da je za to potrebno vremena i truda da se skupi toliki broj referala zato vam savetujem da negubite vreme i krenete odmah sa registracijom i promovisanjem ovog sajta   .

Da bi ste i vi i ja 
 zarađivali  na ovom sajtu registrujte se  ovde preko mog referral linka  ili klikom na baner.

 

gol

Najveća  prednost ovoga sajta za ljude sa ovih prostora je to što je njegov vlasnik i administrator gospodin Edin Ikanović te ako imate neki problem možete mu se obrati direktno na forumu, naravno na našem jeziku. Isplate su redovne što možete lako provjeriti ako malo proguglate po internetu.

GoldenClix nudi veoma dobre uslove za zaradu te ako se odlučite za nadogradnju membershipa cijena je najpovoljnija u odnosu na druge sajtove.

Klikanje:

View Ads, kliknite na reklamu, sačekajte da se učita, potvrdite traženi pojam. Zatvorite prozor i kliknite na sljedeću reklamu.

Gledanje u reklamu nije obavezno. Direktnih refferala možete imati 100, Rented 100. Minimalni iznos za isplatu je 5$. Rok za isplatu – 1 dan.

Zarada

Sa Wooden Membership-om dnevno ćete zarađivati:

Od 0.03$ do 0.04$ Vašim klikanjem.

Od “Direct referrals”-a 0.01$.(Odnosi se na jednog “Direct Referral”-a)

Od Rented referrals-a 0.01$.

Sa Bronze Yearly Membership-om dnevno ćete zarađivati:

Od 0.1$ do 0.2$ Vašim klikanjem

Od Direct refferals-a 0.03$

Od Rented refferals-a 0.03$

Druge mogućnosti za zaradu: 

GoldenGrid – Play the game:

Kliknete na neko polje na slici, sačekate da se učita reklama i imate mogućnost da osvojite do 1.0$. Imate 20 pokušaja dnevno.

PTSU

Plaćaju vam da se registrujete na druge sajtove. Cijena piše pored ponude. Morate voditi računa da već niste registrovani na sajt koji se nudi.

Earn money watching videos

Pogledate video koji je na raspolaganju i zaradite 1 VirtualCent = 0.0030 $

Imate mogućnost i iznajmljivanja pravih Rented Refferals  (5 Rented Refferals košta 1$). Ako želite da kupite refferala cijena je 1$.

Na ovom sajtu odmah poslije registracije postajete aktivan član (Membership Wooden).

Registrujte se klikom ovde   ili klikom na baner.

 

468x60-1

 

Twickerz  je upravo napunio godinu dana i stranica je koja plaća i radi bez problema tako da je jasno zašto se nalazi na listi Legitimnih i proverenih PTC stranica.

Važne informacije o sajtu

  • Broj oglasa: 25+/-
  • Zarada po referal kliku: – 30% od klikova na PTC oglase. Zarađivati ćete od svojih  referal klikova na extended, regular i sponsored oglasima.
  • Plaćen za Signup Offers – Možete zaraditi registrovanjem na druge sajtove. Za izvršeni “sign up”,  će vam biti pripisano  između $0.11 i $0.50.
  • Nagrade – TwikGrid – Imaju igru po imenu “TwikGrid” koju možete igrati svakodnevno. Sve što trebate učiniti je kliknuti bilo gdje u polje, stranica će se pojaviti i kada je oglas pregledan, dobit ćete obaveštenje da li ste pogodili  ili trebate isprobati svoju sreću ponovno. Nagrada je do 5,00 dolara.
  • Suspendiranje neaktivnih korisnika –Članovi se moraju logovati barem jednom u 30 dana kako bi ostali aktivni na sajtu. Neaktivni članovi izgubit će svoje račune i bit će lišeni bilo kojeg korisničkog računa, preporuke i oglašavanjućih bodova.

Leave a Reply

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.