Skrill

Sta je Skrill?
Skrill je internet banka, koja vam omugćava da primate, plaćate i šaljete novac.

šta mi sve omogućava Skrill?
-Skrill je jednom rešju, vaš internet novčanik. Pomoću samo vaše e mail adrese, možete primati, plaćati i slati novac bilo kome u zemlji i inostranstvu. Razlika izmedju PayPall i Skrila je ta što PayPall nije u potpunosti dostupan u Srbiji dok je Skrill dostupan u skoro svim državama među kojima su Srbija i sve države sa ex-yu prostora.

Kako mogu da primim novac preko skrilla?
Otvaranjem naloga na Skrillu dobijate jedinstvenu online kancelariju koja vam omogućava da upravljate vašim finansijama. Novac vam može poslati bilo ko ima Skrill nalog, ili ako ste član nekog skrill pratnerskog programa za zaradu, kao što je Smile ads ili bilo koje druge kompanije, oni vas mogu plaćati preko Skrill-a uz pomoć samo vače e mail adrese koju ste naveli pri registraciji na Skrill-u.

Kako mogu da podignem novac?
-Novac preko Skrilla možete podići na nekoliko načina
Preko vače VISA kreditne kartice
Preko vačeg IBAN računa u banci
Preko Skrill debitne MasterCard Kartice

Ja naravno preporučujem Skrill MasterCard karticu, naručivanjem ovde kartice koja kosta 10e (1197.50 RSD). Karticu plaćate onda kada budete imali novac na Vačem skrill nalogu koji možete dopuniti uplatom na svoj Skrill račun. Kartica vam stiže nakon 7 dana!. Debitna kartica koja stiže na vašu kućnu adresu, vam omogućava da novac sa Skrilla podignete na bilo kom bankomatu u bilo kojoj državi, takođe vam omogućava da plaćate sa njom bilo gde u zemlji i u svetu gde je palćanje MasterCard karticama dostupno.

Odlična stvar kod Skrill-a je to što vam novac odmah kalkuliše u vašoj nacionalnoj valuti,odnosno nije bitno u  kojoj valuti  vam neko novac uplati vama će biti izkalkulisan u vašoj nacionalnoj valuti, tako da vas to oslobađa od silnog računanja, sistem to sam radi za vas. Takodje kad podižete novac, novac podižete u valuti države u kojoj se nalazite.

Skrill se inače nekada zvao MoneyBookers, pa ako vidite da umesto Skrill-a negde piše MoneyBookers, nemojte da vas zbuni u pitanju je ista firma samo što je promenila naziv u Skrill.

Ako želite da se registrujete na Skrill, kliknite OVDE
-Nakon registracije biće potrebno da pošaljete kopiju Lične karte i kopiju nekog vašeg računa, može to biti običan račun za telefon ili uplatnica bilo čega što ste plažali važno je da se na računu vidi vače ime i prezime i adresa stanovanja. Ne morate skenirati možete slikati mobilinim telefonom ili aparatom samo je jako važno da se jasno vidi slika.

Klikom

Leave a Reply

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.