Payza

Šta je to payza?

Payza (bivsi AlertPay) je privatna kompanija koja je pocela sa radom 2004. godine i osnovana je u Montrealu, Kanada i trenutno je rasprostranjena sirom sveta. Rejting joj raste iz dana u dan i verujem da ce ubrzo biti svrstana medju najuspesnije u tom rangu.To je Internet Banka preko koje možete vršiti plaćanja i primati uplate od bilo kojeg korisnika ,odnosno vi ćete ga koristiti da bi vam sajtovi -stranice na kojima budete radili mogli uplaćivati ostvarene zarade.Naj bitnija stvar je da je ovakav transfer novca odobren na prostorima bivše EX-YU tako da ga možete povezati sa svojim bankovnim računom pa kad zatražite isplatu oni će vam novac prebaciti na njega, a postoji i rešenje ukoliko  nemate račun u banci i u tom slučaju kada zatražite isplatu, novac će vam poslati u obliku čeka na kućnu adresu i taj ček možete unovčiti u bilo kojoj banci ili pošti uz veoma malu proviziju! Minimum koji možete zatražiti je $20.

Pri registraciji na Payzu imate mogućnost odabira tri različita besplatna računa:Personal Starter , Personal Pro i Business.Svaki od njih ima svoje karakteristike kao i prednosti i mane.Ja lično koristim Personal Pro što i vama savetujem da otvorite . Da bi vam olakšao odabir  opisat ću vam prednosti i mane Starter i Pro računa.

Personal Starter Account – Ovaj račun je najpovoljniji recimo za  ”male potrošače”. Znači, njegova namjena nije za transakcije nekih većih količina novaca,jer imate mesečni  limit za novac koji primate ,a to je $ 400 mesečno i $ 2000 godišnje.

Personal Pro Account na ovom računu nemate ograničenja. Možete primati i slati onoliko koliko Vvi želite odnosno kolikoje vam je potrebno. Za svaki novac koji primite ili koji neko pošalje na vaš račun plaćate3,5% od sume primljenog novca po transkaciji. 

Kliknite na baner iznad  ili na OVAJ LINK  zatim na SIGN UP NOW i  pratite korake  koje sam naveo u slikama ...

 Payza-Korak 1

 Korak 2

Payza-Korak 2

Korak 3

Payza-Korak 3

 

 

Kada ste odradili sve ove korake ostalo je još da proverite svoj mail ,payza vam je poslala poruku sa verifikacionim linkom na koji je potrebno kliknuti da bi registracija bila kompletna.Otvoriće vam se nova stranica tu unestie vaš mail i lozinku koju ste odabrali iveć ste na svom payza accountu.

Verifikacija  i dodavanje kartice .

Payza-Korak 4 -Proces verifikacije

Korak 5

Payza-Korak 5-Proces verifikacije

Korak 6

Payza-Korak 6 Proces verifikacije

Leave a Reply

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.