Platni procesori

Šta su platni procesori, čemu služe, koliko su sigurni i kako se registrovati na njih objasniću ukratko na ovoj stranici.

Prvo što treba da znate je da su vam platni procesori  preko potrebni ako zelite da isplaćujete novac koji ste zaradili radom  preko interneta,kao i da vam je potreban devizni račun u banci i kartica koju povezujete sa platnim procesorima.

Najjednostavnije objašnjenje bi bilo  da su platni procesori posrednici između Vašeg računa u banci i neke kompanije koja  vam šalje novac ili od koga nešto kupujete.

Korišćenjem platnih procesora zađtićeni ste od zloupotrebe vačih kartica, jer dok kupijete ili ostavljate podatke za uplatu novca, nikada ne ostavljate podatke o svom pravom bankovnom računu, broj kartice ili pin kod.

Platne procesore povezujete sa svojim računom ili karticom, i to je jedinu put da ćete nekom dati te podatke, koji su u ovom slučaju jako dobro začticeni i možete biti sigurni da ni jedno treće lice neće doći u njihov posed, i da neće biti zloupotrebljeni.

Svakim danom ima sve više platnih procesora ali se nekoliko njih izdvaja i vrlo su popularni pa ih veliki broj kompanija kao i ljudi koji se bave zaradom preko neta koriste. U nastavku texta ću navesti neke od njih i upuststva kako se registrovati,verifikovati naloge na njima i povlačiti novac sa njih.Klikom na svaki od platnih procesora otvorice vam se nova stranica sa uputvima za registraciju.

PayPal

Payza

Solid Trust Pay

Neteller

Leave a Reply

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.