Naručite Payoneer karticu i uzmite 25$ bonusa

payoneer karticaU novom kompanijskom update-u All In One Profits je obradovao sve svoje članove. Na 24.05.2013 god. AIOP ima godišnjicu svog postojanja te su u cilju obeležavanja toga dana objavili vest o uvodjenju Payoneer master platnih kartica za podizanje zarada iz tog programa.

Payoneer kartice ceo ovaj poslovni projekat podižu na potpuno viši nivo i daje mu dodatnu potvrdu sigurnosti i stabilnosti u smislu dugoročnog poslovanja. Opšte je poznata činjenica da Master kartična kuća ima stroge provere kompanija i da ne posluje sa nesigurnim i sumnjivim firmama…

Uvodjenje master kartice za korisnike AIOP-a znači jedan mnogo jednostavniji i pristupačniji način isplata zarada. Sa karticom može neometano da se kupuje u svim trgovinama koje imaju terminal za kartice i podiže na svakom ATM bankomatu u bilo kojoj državi sveta.

Osobe koje imaju payoneer iz nekih drugih programa mogu takodje da povežu sa svojim AIOP računom i odmah da počnu da ih koriste.

Smatram da će ovaj potez kompanije mnoge ODUŠEVITI kao što je i mene,  sa jednostavnim načinom dolaženja do zaradjenog novca AIOP poslovna prilika će prosto  explodirati na netu! Postanite deo te poslovne prilike MEDJU PRVIMA! Šta čekate.

Ispod možete pogledati video koji sam napravio za Vas u kojem objašnjavam kako naručiti i povezati Payoneer karticu sa AIl In One Profitsom i usput dobijete 25 dolara bonusa na poklon!

>> Kliknite OVDE da naručite Payoneer karticu i dobijete $25 bonusa

klikni

Leave a Reply

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.