Traffic Swirl

 

Traffic Swirl je trenutno jedini program koji prati u stopu vodeći program u ovim vodama, Easyhits4U. Traffic Swirl je vlasništvo Insidmal Design LLC, firme koja je pokrenula svoj posao u novembru 2011. Vlasnik ovog sjajnog marketinškog programa je gospodin John Bell koji poseduje još neke od ovakvih sajtova i svakako je dokazan u ovom svetu, to nam dokazuju sledeće brojke: sajt svakodnevno ima preko 300 000 pregleda, svakog dana se ovom sajtu pridruži nekoliko desetina novih članova, trenutna vrednost sajta je oko 500 000 dolara.

 

Traffic Swirl je malo složeniji od Easy Hits 4 U ali samim tim meni i zanimljiviji jer na njemu postoji mnogo načina da rekalmirate svoj sajt što znači i mnogo više načina da zaradite.
Pokušaću ukratko da vam objasnim šta se sve nalazi na Traffic Swirlu i kako se reklamirati i zaraditi na njemu:

Surfanje: Surfovati za kredite sa kojima reklamirate svoj ​​blog, web stranice ili affilate linkove. Od vašeg članstva zavisi koliko će trajati reklama i koliko  će te kredita zaraditi .
Swirly grid : Vrlo jednostavna igra, potrebno je kliknuti na bilo koje polje u tabli i nagrada je vaša. Nekad su to krediti za surfovanje, banere, kovčezi u kojima se nalaze razne nagrede, novac, ključevi . U svakom polju se nalazi neka nagrada tako da je dobitak zagarantovan.
Site of the day: Vaša stranica će se prikazati svim članovima kad god počinju surfovanje, kao i u toku surfovanja. Jednostavno ćete dobiti par hiljada pregleda dnevno !!
Token oglasi: To je isto kao i klikanje reklama na ptc sajtovima a jedina razlika je što ste plaćeni u tokenima. Naravno, tokeni su vam potrebni i sa njima možete kupiti gotovo sve što se nalazi na sajtu, od kredita do kupovine upgrada ….
Tasks: Tokene zarađujete izvršavajući zadatke koje su postavili ostali članovi, neki od ponuđenih zadataka su :ostavljanje komentara na njihovom blogu, lajkovanje facebook stranice, prijava na youtube kanal, registracija na neki ptc sajt ….
Ptc ads: kao i na ptc sajtovima, pogledate reklamu koju su postavili članovi Traffic Swrila i zaradili ste keš.

Kao što vidite mogućnosti za reklamiranje i zaradu kredita, ključeva, tokena su ogromne ….
Ali tu nije kraj mogućnosti za zaradu….
Za svaki dan u nedelji je odredjena po jedna igra u kojoj učestvejute tokom surfovanja
Traffic Swril

  • Ponedeljak: Cash money- Tokom surfovanja pojavljuje se igra nalik na “Ne ljuti se čoveče” ukoliko figurica stane na polje na kom se nalazi  sanduk (kovčeg) osvojili ste  keš.

 

  • Utorak : Treasure -Dodeljujete i primate razne nagrade od ostalih člnaova Traffic Swirla

 

  • Sreda:Surf party-Svake nedelje pored TS dodaju se jos dva traffic exchange sajta na kojima je potrebno pogledati 55 rekklama i dobiti 3 plesačice kako bi pobedili i dobili kredite banere i novčane nagrade…

 

  • Četvrtak-shell Game-jednostavna igra sa tri oraha ispod kojeg se krije loptica. Ukoliko pogodite gde je loptica nagrada je vaša i imate mogućnost pokušati ponovo i poduplati nagradu…

 

  • Petak :Secret agent-Neko od pro članova je tajni agent, vaš zadatak je da pogodite ko je u pitanju ako pogodite nagrada je vaša u suprotnom odlazi članu na kog ste kliknuli.

 

  • Subota:Fun’N’ Game-Rotiraju se tri najpopularnije igre koje smo imali u toku nedelje. Obično su to Shell game, Secret agent i treasure…

 

  • Nedelja: Site swiper-prikazuju se vaše i stranice ostalih članova traffic swrila, klikom na bilo koju od ponuđenih osvajte neku od nagrada.

Tu je i

Dnevni bonus -potrebno je izvršiti tri jednostavna zadatka kako bi dobili neku od nagrada.

dnevni bonus

Za kraj vam ostavljam meni najbolju PICK-A- PAWS  jer sam imao sreću da dobijem jackopot od 45.17 dolara.

Pick-A-Paws-

 

 

Još je mnogo načina za zaradu i osvajanje nagrada neki od njih su turniri ,timsko surfovanje ,rapid winer i mnogi drugi koje ćete sami otkriti …
Ukoliko vam se svideo ovaj sajt i želite raditi i zaraditi na njemu kliknite na sliku ispod za reistraciju i iskoristite promo code i dobijate  650 kredita nakon odgledanih 25 stranica.

traffic swril

Leave a Reply

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.