Easy Hits 4 U

EASY HITS 4 U

EasyHits4U je  jedna od najpopularnijih sajtova za traffic exchange koji služi za zaradu, kao i za reklamiranje sajtova,broji preko pola miliona članova.Sajt je u vlasništvu firme Relmax Inc. koja na čelu sa Mikhail Aranovsky-m i uspešno posluje već 12 godina a EH4U su pokrenuli 2003 godine sto nam je i dokaz da stranica redovno isplacuje svoje članove .Pomoću ovog sajta, uz malo truda, možete imati preko 500 posetioca dnevno na vašem sajtu, blogu, refferal link-u, itd. Pored toga dodatno ćete zaraditi surfujući u vaše slobodno vreme.

Na EH4U  možete reklamirati jedan ili više svojih web sajtova, splashpage-ova, banera ili tekstualnih linkova ka vašem web sajtu.
Radi na principu razmene internet saobraćaja tj. koliko vi odgledate drugih sajtova na EasyHits4U toliko ćete dobiti poseta nasvojim web sajtovima postavljenim za reklamiranje kod njih. Pored toga zaradićete i novac. Za svakih 1000 pregledanih sajtova-reklama zaradićete 0,30 $. Dok surfujete nakon svakih 25, 50, 75, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 750, 1000 ….itd. dobijate neku nagradu obliku alata za reklamiranje, kredita ili novca. Dok surfujete možete razgovarati sa prijateljima na nekoj društvenoj stranici ili preko nekog messenger-a, slušati muziku, odnosno raditi nešto neobavezno…

Kao slobodan član ono što zaradite možete isplatiti preko Payza (bivši AlertPay) u Srbiji ili PayPal internet procesora čim vaš račun dostigne 3$. Dakle, nije potrebno uložiti apsolutno ništa osim vremena, rada i truda.

Dvođjenje referrala se i  tekako isplati na EH4U .Referrali  koji se registruju na sajt EasyHits4U preko vašeg linka  istovremeno sebi  i vama, zarađuju svakodnevnim klikanjem na reklame. Kada vaš referral pregleda prvih 100 stranica za njega dobijate 0.1$ i na dalje 10% od svega što radi.Recimo da  imate 10 referrala koji će dnevno da pregledaju po samo 200 stranica, to vama donosi 200 pregledanih stranica i na taj način ćete, u ovom slučaju za pet dana, od njih dobiti 0.3$, kao da ste vi pregledali 1000 stranica. Zarađujete i ako vaš referral doda svog referrala i tako u pet nivoa,  a može da se desi da jedan vaš referral doda i po nekoliko stotina referrala pošto je broj neograničen.

Zarada po nivoima se deli na sledeći način:

Za preporuke iz prvog nivoa dobijate 10%

5% za drugi novo
3% za treći nivo
2% za četvrti
1 % za 5 nivo
 
Registracija
Kliknite na link za REGISTRACIJU
 
Nakon registracije potvrdite svoj e-mail tako što ćete kliknuti na aktivacioni link koji su vam poslali na mail nakon registracije. Kada to odradite pojaviće se stranica sa reklamom, a vi treba da kliknete skroz dole na link (piše nešto kao “no thanks, just let me in”) kako biste nastavili i posle toga se ulogujte.
Kada ste napravili account i ulogovali se, idete na “My Sites” gdje ćete dodati svoju stranicu. Morate sačekati da odbroji 30 sekundi, kliknite na “Confirm”.
Ovdje se nalaze rubrike URL i Title. Kopirajte referral link sajta ko
ji želite da reklamirate. Možete dodati i blog, neki drugi sajt, šta god želite da promovišete.
Bitno je to da ako želite da se ljudi registruju preko vas onda postavite svoj referral link u URL. Ukoliko stranica koju dodajete kao reklamu nije na engleskom jeziku onda treba da promijenite Geo Taregeting sa Worldwide na zemlju jezika koji na kojem je sajt.
U Title upišite nešto što mislite da će posjetiocima privući pažnju. Show, onih 5000 prepravita na 200. I kada ste sve to odradili možete da kliknete na Submit Site. Poslije toga sledi odbrojavanje u gornem dijelu prozora, tu proveravaju legitimnost vaše URL adrese i kada se odbrojavanje završi potvrdite.
Kada ste to odradili pojaviće vam se dva velika zelena bara u kojima piše Start Surfing, ja vam preporučujem  da kliknete na desni (Start Surfing 1:1)

преузимање
Kada ste  sve to uradili otvoriće Vam se Surfing stranica gdje zarađujete. U gornjem lijevom uglu imate odbrojavanje i kada se završi pisaće Go. Pored toga se nalaze ili 5 slicica od kojih su dvije iste i u tom slučaju kada se odbrojavanje završi treba da kliknete na jednu od te dvije slicice ili će se pojaviti prosta operacija sabiranja ili oduzimanja do 20 i imaćete ponuđena rešenja pa treba da kliknete na ono koje je tačno. Nakon toga se otvara nova stranica i opet odbrojava i tako u krug možete raditi bez limita.

Leave a Reply

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.