Revenue share

Ravenue sahre stranice su stranice na kojima kupovinom Shares (dionica,akcija), za određen iznos novca, nekoliko puta dnevno dobijate dividendu, sve do isteka shares, u iznosu 120% – 200%(zavisno od stranice) nazad na balans. Na nekim od stranica nemamo nikakve dnevene zadatke ili obaveze dok na nekima, koje su u vecini, nas zadatak je da kliknemo na nekoliko banere ili surfujemo do desetak stranica kako bi zaradili obecanu dividendu.

Zavisno od stranice do stranice kupovinom akcije dobijamo kredite za reklamiranje nasih blogova, stranica i  poslova koje radimo.

Sam rad na ovakvim stranicam nije tezak i koplikovan, kupimo paket i gledamo kako nasa zarada raste. Neke stranice rade obracun na svkih pola sata a neke par puta dnevno. Ovaj sistem zarade preporucujem samo clanovima koji su u mogucnosti uloziti nesto novca jer  free clanovi odnosno koji ne ulazu svoj novac tesko da ce “skupiti” za minimalnu isplatu.

 Predstavicu vam samo stranice u kojima sam ja ukljucen i koje isplacuju svoje clanove.

Leave a Reply

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.