MusicXray-Slušajte muziku i zaradite!

music xray

 

Music Xray je Američka kompanija odnosno izdavačka kuća koja nas plaća  na osnovu preslušanih pesama i to nismo obavezni da  preslušamo celu pesmu nego samo koliko je naznačeno ispod sveke pesme, obično je to od 10 do 30 sekundi i za to smo plaćeni sa $0,10 po numeri.

Zasto bi nas neko plaćao za to?!

Kada sam na netu malo istraživao i čitao komentare o kompaniji saznao sam da mi preslučavanjem pesama  pomažemo kompaniju  da rangiraju pesme na svojim radio stanicama, kao i da su uglavnom to pesme ne baš poznatih izvodjača i da oni plaćaju kompaniji da bi pučtali njihove pesme a da sa tim novcem music xray plaća nas.

Registraciju na Music Xray možete obaviti na dva načina:

Prvi je da se standardnim načinom registrujete, upišete svoje podatke, email, ime i prezime, password i ostalo, a drugi je a se direktno ulogujete preko svog Facebook naloga.

Sam način zarađivanja je vrlo lak, ali da bi dobijali pesme morate prvo popunite  svoj profil kako bi oni znali kave pesme da vam šalju na preslušavanje.

U par slika ću objasniti gde i šta kako treba popuniti.

Kada se ulogujete na sajt  videćete ovakvu stranicu

Screenshot_1

 

 

Nakon toga popunite svoj FAN MATCH PROFILE, pri popunjavanju vašeg profila ostavite  sve podatke pa  i email vašeg Paypal naloga,jer nećete dobiti nijednu pesmu dok to ne uradite.Ovo za payapal posebno naglašavam jer znam da dosta ljuti  iz nekog straha ili ko zna čega upišu tek kad imaju dovoljno za isplatu ,koja je inače na ovom sajtu minimum 20$.

Screenshot_3

 

Štiklirajte prvo kategorije muzike koju želite da preslušavate, ispod kategorija imate opciju da dodate još neke izvođače.

Moj predlog vam je da tu odaberete ono što se najviše sluša u Americi: New Age, Country, Electronica/Dance, Blues, Classical, Jazz, R&B… jer ćete pre dobiti pesme na slušanje. Možda vi i ne volite tu vrstu muzike ali verujem da će te izdražati tih  10-tak  sekundi po pesmi kad vidite da se vas balans puni, a posle slobodno “odvrnite na MAX” ono što volite. 😀

 

Screenshot_5

 

 

Pesme koje dobijate za preslušavanje nalaze se u FAN INBOXU

Screenshot_7

 

Pesme se pojavljuju više puta u toku dana pa iz tog razloga  morate s vremena na vreme proveravati svoj FAN INBOX.

 

Ukoliko imate pesme na čekanju, a ne preslušate ih, one će biti prosleđene nekom drugom.

Kada dobijete pesmu na slušanje to će  izgledati kao što vidite na slici, kliknete na PLAY i slušate dok se ne pojavi znak CLICK HERE

 

Screenshot_8

 

Screenshot_9

 

Zarada od referala:

Dobijate proviziju od  15 % samo ako  vaš referal kupi neku pesmu  na ovom sajtu. Ja prvi neću kupovati a veriujem da nećete ni vi.. 😀 ali vam ostavljam link za registraciju da zaradite i vi preslušavanjem pesama..

Link za registraciju je OVDE

music Xray

Leave a Reply

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.