Double Triangle Matrix

Double Triangle Matrix

 

 

Ako ste u potrazi za sistemom, programom, koji Vam omogućuje zaradu za koju Vam nisu potrebni znanje, iskustvo, web stranica, autoresponder, niti bilo šta drugo… onda je Double Triangle Matrix za Vas. Ako ste u potrazi za programom koji će Vam pored zarade ponuditi i mnoštvo materijala  za edukaciju onda je opet Double Triangle Matrix za Vas!

Dakle ovo je dvostruka dobit za Vas jer dobijate odlične edukativne materijale + zaradu od raspodele kompanijske dobiti!

DTM su pokrenuli ljudi sa naših prostora, Robert Perić i Damir Strajnić (verujem da je dosta Vas već bar čulo ova dva imena ako ne i pročitalo neku knjigu od njih). Kako bi sve bilo 100% legalno i transparento osnovali su kompaniju “Global Profit System”  što nam je i dovoljan pokazatelj da imaju ozbiljne namere sa ovim projektom.

DTM je program koji  prodaje edukativne matarijale (e-knjige, programe, scripte, softwere, audio i video treninge) a novac od prodaje rasporedjuje svojim članovima, kompaniji i u humanitarne svrhe i to na sledeći način:

-90% zarade od prodaje paketa deli se članovima DTM

-10% zarade od prodaje pakete ide kompaniji

1$ od prodaje standar paketa i 2$ od premijum paketa kompanije daje u humanitarne svrhe

Sta je Double Triangle Matrix?

Double Triangle Matrix – poslovni sastav koji je potpuno drugačiji od svih koje ste do sada videli i koji Vas sigurno neće učiniti „bogatašem preko noći“ ali ćete u njemu zaraditi PRAVI NOVAC.

U suštini DTM je matrix program sa matricom 2 x 9 koja se popunjava na temelju  Vaših upisa novih članova, upisa drugih članova u kompaniju i prelivanjem članova od osoba koje su se uključile pre Vas u program tzv Spilover. S obzirom da je matrica 2 x 9 odnosno da svaka osoba može imati samo dva direktna referala spilover je više nego izvestan a samim tim i zarada.

Kako bi ste se zauvek kvalifikovali i stvorili uslove za zaradu potrebno je pre svega da se registrujete u program putem OVOG LINKA , izvršite jednokrtanu uplatu od 25$ za standard paket  i u roku od 21 dan uvedete dve osobe u ovaj program ili da referale kupite na berzi koja se nalazi na sajtu, cena referala je 25 $. Nakon toga ostaje Vam da se naoružate strpljenjem i zaradjujete novac od svake prodaje paketa dok ne zaradite maximalnih 6090$. Dodatnu zaradu možete ostvariti prodajom referala, nakon što uvedete u program Vaša obavezna dva člana ostale možete prodavati na berzi referala po ceni od 25 $.

Uplatu paketa za sada možete uraditi preko solid trust pay-a i kreditnih kartica a uskoro će biti još platnih procesora u opticaju. Minimalan iznos za isplatu je 4$.

Sve detalje o ovom programu možete pročitati na našem jeziku na samom sajtu a na OVOM LINKU  se nalazi prezentacija šta je DTM , kako funkcioniše, šta dobijate, kako se zaradjuje.. i  koju Vi možete prezueti i proslediti vašim prijateljima i saradnicima.

Klikom na baner ispod možete obaviti besplatnu registraciju i prezeti knjige koje se nalaze u free paketu.

Leave a Reply

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.