HYIP

HYIP-high yield investing program ili Visoko Prinosni Investicioni Programi.

Ove stranice i vid zarade bi preporučio samo onima koji su spremni i izgubiti nesto novca jer ovo je neki vid kockanja.

Prvo i najvažnije pravilo je

Ne investirajte više nego što možete priuštiti da izgubite!

 

Šta je potrebno znati o ovim stranicama ?

Karakteristika ovakvih programa je veliki % zarade na Vaš ulog.
Uglavnom ima više ponudjenih opcija odnosno planova  što se tiče visine uloga i vremenskog perioda na koji ulažete. Što je veći ulog, veći je i % zarade. Obično se traži od uključenog člana da investira neku sumu često od 10$ pa na više u neki posao investiranja i tada pokloni puno poverenje  njihovom ˝stručnom  i  višegodišnje uspešnom timu eksperata˝ u poslovima oko najprofitabilnijih  investicionih projekata obećavajući  uključenim u posao nerealno velike dobitke. Obično su ove stranice kratkog veka iako ima izuzetaka.

Da li se isplate HYIP stranice?

Za ovaj deo bio spomenuo dva narodne poslovice

Ko ne reskira taj i ne profitira…

Ne treba sva jaja držati u istoj korpi.

Ili ti u prevodu.. Onome ko je spreman rizikovati i ko ima novca za ulaganje u ove stranice  svakoko će se isplatiti, ako ne u prvom programu u koji ulože onda u  nekom drugom, petom ili desetom. Iz tog razloga je bitno da sav novac ne ulažete u jedan program. Na skoro svakom sajtu se nalazi i kalkulator sa kojim možete izračunati koliko se može zaraditi  za neki vremenski period. Moj savet vam je  da što pre izvučete svoj novac i nastavite raditi od zarade, nemojte da vas kalkulator ”natera” da ulažete i reinvesitrate dalje, izuzev ako niste od onih koji vole da se kockaju.

Zaključak

Na ovim stranicama se može zaraditi samo treba pametno odigrati.

Ne investirajte više nego što možete priuštiti da izgubite!

Leave a Reply

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.