GAS-GloballShare

GloballShare -nova društvena mreža

Šta je to GAS ili ti GloballShare?

To je nova društvena mreža koja je još uvek u samim začecima ,još je u izgradnji i nije potpuno dovršena-beta verzija sa GAS imamo odličnu priliku za ostvarenje pasivnih prihoda putem interneta i to bez ulaganja.GloballShare je potpuno nova društvena mreža koja nam,kao i facebook,daje mogoćnost da besplatno ostajemo u kontaktu sa rodbinom,prijateljima,stvaramo nove kontaktei nova poznanstva kao i da širimo svoja i tuđa znanja deljenjem raznog sadržaja.Imamo mogućnost besplatnih audio i video poziva,besplatno slanje sms poruka,možemo gledati filmove ,slušati muziku.jedna od razlika izmedju facebooka i GAS-a je što u Globallshare imamo mogućnost za besplatne video konferencije,besplatne alate za izradu web stranica ,internet prodavnica kao i besplatno postavljanje reklama (što bi na facebooku skupo platili).Dakle,nebitno je da li ste obična osoba koja želi sticati nova poznanstva i održavati postojeća ili ste poslovna osoba koja želi proširiti svoje poslovanje koristeći sve ove prednosti i alate koje imate na raspolaganju u novoj društvenoj mreži ili pak želite samo ostvariti mesečno pasivnu  zaradu što vam Globallshare  omogućava od samog otvaranja korisničkog računa ili profila,sve što vam je potrebno za početak je e-mail adresa i lozinka  sa kojim će te otvoriti profil i svakodnevno ga koristiti.

Kako sa GloballShare doći do zarade!!!

Da biste počeli zarađivati novac preko GloballShare-a sve što vam je potrebno je da imate korisnički račun koji požete otvoriti klikom na OVAJ LINK i odmah dobijate jednu deonicu GloballShare-a i svakidašnjim logovanjem na svoj profil dobijate po jednu deonicu kompanije dok ne bude potpuno izrađen i u funkciji ,po sadašnjim najavama iz kompanije to će biti 28.4.2014 kada ćete te iste deonice moći prodati i to bez da tražite na berzi  ili tražite kupce.Dovoljno je samo na svom profilu da kliknete na svoj “WebOffice” ili GAS-Svet:internet ured gde ćete moći u par klikova unovčiti svoje deonice.Deonice dobijate tako da šaljete svojim Facebook,twitter,Google+ prijateljima link preko kojeg će se oni prijaviti i otvoriti račun ,za prvih pet prijatelja dobijate jednu deonicu i tu nije kraj.Sastav je zamisljen tako da potencira timski rad ,dakle ,vi ste prijavili 5 prijatelja i dobili jednu deonicu,vaših 5 prijatelja prijavi po svojih 5 prijateljai oni svaki dobijaju po jednu deonicu,a time i vi dobijate po jednu deonicu od svakog prijatelja koji je uspeo prijaviti 5 prijatelja i svetako do 7 levela u dubinu.

Da bih vam bolje objasnio strukturu kako dobijanje deonica izgleda i koliko ih je moguće dobiti,da ću vam primer:

Vaš 1. level: 5 učlanjenih = 1 GAS deonica vama
Vaš 2. level: 25 učlanjenih = 5 GAS deonica vama
Vaš 3. level: 125 učlanjenih = 25 GAS deonica vama
Vaš 4. level: 625 učlanjenih = 125 GAS deonica vama
Vaš 5. level: 3 125 učlanjenih = 625 GSA deonica vama
Vaš 6. level: 15 625 učlanjenih = 3 125 GAS deonica vama
Vaš 7. level: 78 125 učlanjenih = 15 625 GAS deonica vama
SVE UKUPNO = 19 531 GAS DIONICA
Po ovom gore primeru možete videti da je moguće sve ukupno skupite preko 19 000 deonica GloballSare-a i to POTPUNO BESPLATNO.I ne zaboravite napomenuti svojim prijateljima kojima šaljete link da i oni svako imaju veliku mogućnost zarade samim učlanjivanjem i pozivanjem drugih ljudi!
Moj savet vam je da deonice ne preodajete deonice odmah jer zarada je moguća i putem dividendi.Globallshare će isplaćivati 70 % svoje zarade deoničarima preko mesečnih dividendi.
Recimo da jedna deonica isplaćuje samo po $0,10 mesečne dividende ,u primeru koji sam vam dao gore to bi bilo oko $2000 svaki mesec.Zamislite da jedna deonica isplaćuje svaki mesec po $1 ili tri dolara.Ovo je samo primer i molim vas da neshvatate doslovno  svaku brojku koju sam naveo,sve su to predpostavke i mogućnosti pred nama.

Ako mislite da nema šanse da skupite toliko ljudi i to na 7 levela i to tako brzo, sjetite se samo kako je brzo Facebook rastao i širio se i gdje je danas došao. 

Na slici ispod možete videti  mail koji sam dobio od kompanije o trenutnoj proceni  i vrednosti deonica. 

globall share

Vrednost deonica raste! 🙂

Evo jedan mali update na ovaj post ,jos jedna slika koju sam izvadio iz maila primljenog 9.04.2014 od kompanije  o proceni i vrednosti deonica .

global 2

10.09.2014gas

Zato krenite odmah u otvaranje profila klikom na sliku ispod.

registracija

3 Comments

Leave a comment
 1. Ivana May 29, 2014 at 9:55 am #

  mene zanima da li je netko dobio konkretnuz lovu od tih dionica? svi imaju mailove i slike o dionicama,tako i ja….ali nigdje ne vidim da se netko pohvalio lovom koju je dobio i da ima dokaz o tom.

  • Dejan June 2, 2014 at 10:52 pm #

   trenutno niko jos nije zaradio,onog momenta kad deonice budu “lansirane” ,i bude se moglo trgovati njima tek tad mozemo ocekivati neke isplate kao i dokaze.za sada nam ostaje da cekamo i nadamo se da ce biti nesto od toga.

 2. Dušan September 5, 2014 at 2:23 am #

  Treba dobro proučiti prava korišćenja. I koliko vidim stalno odlažu. Vrednosti deonica su jako nerealne, čak ni da imaju toliko korisnika koliko ima fejs, ne mogu da vrede toliko. Samo moje mišljenje, sajt može da bude koristan, ali čisto sumnjam da će dividende vredeti i 5 posto od sadašnjih predviđanja kada (i ako) zvanično budu krenuli sa radom. Zato treba istražiti uslove korišćenja, da se vidi da li negde između redova piše i da imaju pravo da oduzimaju deonice bez obrazloženja, da recimo u slučaju zatvaranja sajta oni uzmu profit od dotadašnjeg funkcionisanja a samim zatvaranjem svega svi deoničari gube pravo na deonice, ili nešto slično. Nisam advokat, ali ima dosta takvih scenarija koji su mogući.

Leave a Reply

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.