FeederMatrix

feedermatrix

Iz višegodišnjeg iskustva znam da bi mnogi htjeli zarađivati na internetu (online zarada), ali su skeptični jer se boje prijevara, nisu spremni rizikovati svoj novac,strahuju da ih kompanije neće isplati….. .Iz tog  tog razloga kontinuirano tražim poslove koji bi mogli funkcionisati i kod nas na balkanu i predlažem ih svojim saradnicima.

Sa sigurnošću mogu da vam kažem da sam  pronašao jedan od najboljih sistema sigurne zarade na našim prostorima! 

Predstavljam vam  :  FeederMatrix

 

Najjednostavniji program za Timski rad kako za pocetnike tako i za  profesionalce.

 

Ono što “izdiže” ovaj program od sličnih poslova je to što vam je za  uključenje potrebno mizernih $1.75. Ovo je toliko smiješan ulog za ovako ozbiljan posao da nemam riječi s kojima bi to opisao, posebno iz razloga što ovu uplatu trebate obaviti samo jednom! Na internetu ćete pronaći mnogo poslova ,što bi se kod nas reklo svašta-nešto, ali ovako jednostavan sistem, koji nudi mogćnost zarade ozbiljnog novca za samo $1,75, sigurno nećete!

FeederMatrix ima mnoštvo prednosti u odnosu na ostale slične progarme ,neki od njih su:

  • Najjeftiniji početni ulog: Ulog je samo $1,75 (vrijednost:kutija cigareta ili jedna kafa u kafiću) jednom i nikada više! Čim uključite prvog aktivnog saradnika – vratili ste svoj ulog.
  • najpošteniji sistem zarade :  nema ko da vas prevari, nema bojazni da nećete dobiti zaradu, ne čekate danima i mjesecima da vam stigne isplata – vaša zarada ide direktno na vaš odabrani procesor plaćanja bez posrednika – trenutno i instanstno možete raspolagati s njom!
  • najisplativiji sistem zarade :  sistem zarade je tako postavljen da već i sa najmanjim brojem aktivnih referala možete dostići maksimum zarade u programu. Samo sa 4 levela Vi uspijevate ono što u drugim programima ne možete ni sa 10 ili 20 levela.

Koliko se može zaraditi u Feeder Matrixu?


Svaki aktivni član ima na početku svoje strukture 4 referala koje uključuje on lično,ako može. Ovo ide dosta brzo jer je ulog zaista mizeran! Novouključeni referali se granaju u ukupno 8 nivoa. FeederMatrix funkcioniše po ovom pravilu:

1. nivo – 4 referala, uplata $1.75 = zarada $7 
2. nivo – 16 referala, uplata $5 =    zarada $80
3. nivo – 64 referala, uplata $10 = zarada $640
4. nivo – 256 referala, uplata $20 =  zarada $5.120
5. nivo – 4 referala, uplata $40 =zarada $160
6. nivo – 16 referala, uplata $80 =zarada $1.280
7. nivo – 64 referala, uplata $160 = zarada $10.240
8. nivo – 256 referala, uplata $320 = zarada $81.920

Dakle, kada se registrujete u FeederMatrix, uplatite $1,75 na račun svoga sponzora (upline) i aktivirali ste 1. nivo referala. Zatim vam naš tim, zajedno sa vama, traži 4 referala da popune Vaš 1. nivo i oni vama uplaćuju po $1,75.

Kada vam 4 referala uplate po $1,75 vi ćete zaraditi $7. Od tih $7 zarade vi uplaćujete $5 za prelazak u 2. nivo referala. Tako se stalno dalje nadograđujete za prelazak u više nivoe i plaćate gore naznačene iznose od Vaše ostvarene zarade. Vi NIKADA niste na gubitku, a možete STALNO ostvarivati velike sume profita.

Referali iz Vašeg nivoa 1  Vama uplaćuju svoju nadogradnju za nivo 1 i nivo 5. 
Referali iz Vašeg nivoa 2  Vama uplaćuju svoju nadogradnju za nivo 2 i nivo 6. 
Referali iz Vašeg nivoa 3  Vama uplaćuju svoju nadogradnju za nivo 3 i nivo 7. 
Referali iz Vašeg nivoa 4  Vama uplaćuju svoju nadogradnju za nivo 4 i nivo 8.

Vodite računa da prvu i jedinu malu uplatu od $1,75 za stalno članstvo u FeederMatrixu morate izvršiti u roku od TRI DANA. Ako to ne učinite vaša registracija biće izbrisana!

Čak i ako “ne znate” da pronađete i u FeederMatrix uključite SAMO 4 referala, sa našim timom ni to uopštee nije problem. Vaš zadatak će biti da reklamirate vaš link koji ćete dobiti nakon registracije u FeederMatrix na brojnim internet oglasnim portalima,socijalnim mrežama  i na sve druge načine koji vam stoje na raspolaganju. Cijeli naš tim koji svakodnevno sve više i više raste, radiće i za vas, a i vi za njega .

Za uplate i prijem zarade dužni ste da PRIJAVITE najmanje dva platna procesora na kojima imate lične račune, što ćete vidjeti u Vašem back-office-u. Preporučujem da se opredijelite za Paypal, Solid Trust Pay ili Payza.

Klikom na baner možete se registrovati u FeederMatrix

feeder

 

 Kako napravite naloge na ovim platnim procesorima pogledajte klikom na banere :

Solid Trust Pay

solid

PayPal

paypal-logo

Payza

credit-card-payza

Da rezimiramo

Potrebno je samo prvi i jedinu put da uložite samo $ 1,75$ i po mogućnosti da dovedete bar nekoliko članova,ako neuspete ,ne brinite,vremenom ćete ih dobiti od nas .Od zarađenog novca uplaćujete za sledeći levell i sve tako u krug dok nepopunite matricu i zaradite preko $90  000.

$1.75-jednokratno