Beatdek! za ljubitelje elektronske muzike!


Beatdek je je besplatan servis dostupan svima širom planete na kom možete preslušati najnovije hitove iz oblasti elektroneske muzike i još biti nagrađeni za to .

Da bi mogli i zaraditi na beatdek servisu morate se,naravno, prvo registrovati a to možete učiniti na dva načina
prvi je unosom vaše mail adrese i popunjavanjem osnovnih podataka
ili drugi, po meni bolji, je da  jednostavno povežete svoj facebook nalog sa beatdek servisom.velika prednost imate ako to učnite putem vašeg fb naloga je što će automatski vaši prijatelji videti i saznati za ovaj servis i ako se neko od njih odluči za registraciju vi će te imati korist od toga u vidu zarade kad svako od vaših prijatelje presluša neku od pesama.Dodatno možete zaraditi ukolko nadogradite svoj accaunt za samo  £0,99 tada za svakog vašeg prijatelja kojem ste preporučili beatdek bićete nagrađeni sa  £ 0.010 .

Kao i na svim servisima sa kojim možete zaradti dozvoljena je samo jedna registracija sa jednog računara ,ne pokušavajte prevartiti servis jer je to nemoguće i sigurno će vas banovati i ostaćete uskraćeni za mogućnost zarade dok slušate neke od najnovijih hitova omiljne vam muzike.

Klikom na OVAJ LINK ili klimom na baner ispod  možete se registrovati na beatdek.

Uživajte u hitovima i zaradi .

Leave a Reply

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.