AdPackPro


MjWbqBvqXM9kWO1f

“One Vision Holding AG” – koja je  registrovana u Švajcarskoj pokrenula je AdPackPro, legitimnu i transparentnu platformu za online zaradu . “One Vision Holding AG” je kompanija iza koje stoji tim biznismena i stručnjaka iz raznih oblasti i koja već ima stalne i sigurne izvore prihoda a AdPackPro je samo još jedan njihov projekat  sa kojim žele da prošire svoje poslovanje. S’ obzirom da je “One Vision Holding AG” ozbiljna kompanija i da iza nje stoje već uspešni ljudi poput Jeroen Smid-a koji je jedan od vlasnika kompanije siguran sam da je ovo projekat na duge staze, iz razloga da niko sa takvom reputacijom ne bi kaljao obraz i ime sa nekim kratkoročnim projketom.

Koncept na Ad PAck Pro je jako jednostavan kao i u drugim kompanijama

  • Paketi koštaju 25 EUR i zarade ukupno 30 EUR
  • Dobijate dnevno izmedju 1-2% ,vremenom će se to ustaliti
  • Zarada od referrala je u dva neverovatna nivoa 11% i 7% 
  • Gledate samo 10 reklama dnevno da budete kvalifikovani
  • Dobijate kupovinom akcija credite da reklamirate svoj drugi posao
  • Imaju razne članarine ali su sve na godisnjem nivou…primer ko želi samo do 10 paketa da ima ne plaća članarinu, ko želi da ima do 50 paketa plaća oko 39 eur godisnje i tako dalje. Znaci kada krenete da zarađujete članarinu ćete lako iz zarade moći da platite
  • Uplate idu direktno karticama a isplate isto na karticu ili Bank Wire što je neverovatno. Najzad projekat koji neće moći procesori da nam pokvare.

Trenutno je sajt na Nemačkom jeziku i uveliko rade na tome da sajt prevedu i na engleski jezik iz tog razloga na kraju posta ću okačiti link na kom se nalazi detaljno objašnjenje i uputstvo za registraciju koje možete preuzeti, ubaciti svoje linkove i proslediti Vašim prijateljima i saradnicima.

Link za registraciju: http://djd1980.adpackpro.com

Detaljno upustvo i objašnjenje: https://drive.google.com/file/d/0B7cgME_sCYEAQy1MS2c1MENfeDA/view?usp=sharing

AdPackPro Balkan FB grupa: https://www.facebook.com/groups/1282027275144571/?fref=ts

Leave a Reply

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.