Adf.Ly

Adf.ly je besplatn servis  za skraćivanje linkova, a plaća vam da Vi delite te linkove na internetu.
To Adf.ly čini jednim od relativno najlakših načina zarade na internetu, a zarađeni novac isplaćuje svakog prvog u mesecu na paypal ili  payza račun ako ste ostvarili minimalan iznos od 5$ ili na payoneer karticu gde je minimalna isplata 10$.

Sve što Vi treba da radite je deliti linkove koje ste pretvorili na primer u ovakav oblik http://adf.ly/1W6wR8
Kada napravite takav link potrebno ga je podeliti na što više mesta na internu. Kada osoba kojoj ste dali Vaš link klikne na njega, otvara se prvo Adf.ly reklama kod koje se u gornjem desnom uglu odbrojava 5 sekundi, nakon što tih 5 sekundi prođe  treba kliknuti “Preskoči reklamu” ili “Skip ads” i nakon toga se pojavljuje izvorni link, tj sadržaj koji ste vi želeli podeliti s tom osobom. Još jedan način zarade od delenja linka je samo od prikazivanja samog linka bez obaveze da se klika na “preskoči reklamu”, na ovaj način je zarada nešto manja ali je lakše ostvariti veliki broj  poseta, u principu dođemo do iste zarade. Sve funkcioniše vrlo lako i jednostavno, a vi za svaki pogledani  link dobijate određeni novac. Detaljnije proces zarade ću  objasniti u nastavku tekstu.

Proces zarađivanja ću vam dateljnije objasniti u samo par koraka:

1. Prvo je potrebno je registrovati se na Adf.ly, to možete učiniti klikom OVDE , nako što ispunite obrazac za registraciju morate verifikovati svoj račun preko mail adrese, te popuniti svoje lične podatke koji su potrebni za isplatu.

2. Nakon uspešne registracije sve što trebate uraditi  je odabrati link koji želite podeliti sa drugima i zalepiti ga u adf.ly na predviđeno mesto za to (prikazano u slici ispod)

adf shorten

Nakon toga ćete svoj link dobiti u ovakvom obliku http://adf.ly/1W6wR8 i sve što vam preostaje je deliti ga dalje.

3. Vaše linkove možete širiti prijateljima i ostalima preko twittera, facebooka, youtubea, foruma, e-mailova ili bilo kojih drugih oblika koji će vam donijeti posetu.
Adf.ly linkove takođe možete širiti preko vlastitih internet stranica, te na sve moguće načine koji vam padnu na pamet. Jer zapamtite što je više klikova i poseta  na vaš link to je vama veća zarada.

4. nacin sam ostavio za kraj jer je najlakši i donosi najviše novca a da mi nismo obavezni ništa raditi izuzev prvog puta kad je potrebno da podesimo softver koji ću vam pokloniti, bez obzira da li ste registrovani preko mog referal linka ili ne. U pitanju je softwer koji pokrećete kad upalite vaš računar i on neometano radi u pozadini i stvara realne posete na vaš adfly linkove a samim tim vi ostvarujete zaradu. Ukoliko ste zainteresovani za ovaj način zarade i želite softwer na poklon javite se putem maila ili na skype kako bih vam objasnio sve detalje, prosledio sowtfer i sve podesio.

5. nacin za zaradu je od referala. Ukoliko se neko registruje na adfly putem Vašeg linka Vi ste nagrađeni sa 20% od iznosa koji je vas referal ostvario.

I sami ste videli koliko je proces zarade jednostavan, a na vama i vašoj snalažljivosti je da pronađete nacin na koji ćete skupiti što je moguće više pregleda i poseta i time zaraditi više novaca.

Registraciju na adfly mozete uraditi klikom na baner ispod

Leave a Reply

Human Verification: In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.